fbpx

Sct. Oluf Restaurant

UDENDØRS SERVERING I AARHUS​

På Sct. Oluf tilbyder vi altid udendørs opdækning og spisning i vores dejlige gårdhave, når vejret tillader dette. Vi har ca. 40 udendørs pladser i gårdhaven, og kan desuden åbne skydedørene op ind til vores kendte “mormorstue”, hvor vi tilbyder yderligere 20 siddepladser. 

Leder du efter udendørs servering i Aarhus, håber vi, at du overvejer at lægge vejen forbi vores gårdhave i Mejlgade. Vi tilbyder nemlig altid udendørs servering, når vejret er til det. I vores åbne gårdhave er der altid masser af mulighed for at nyde solen, når skyerne forsvinder. 

Typisk har vi dækket op i gårdhaven på alle solskinsdage mellem april og oktober, hvor vi tilbyder udendørs servering af såvel vores frokost- som aftenkort. Der er naturligvis ingen begrænsninger på, hvad du kan bestille fra menuen, når du nyder udendørs servering på Sct. Oluf. 

I gårdhaven finder du ca. 45 siddepladser.

Udendørs servering fra april til oktober

Vejret i Danmark svinger ofte meget fra sæson til sæson. Nogle år starter sommeren i April, mens andre år byder på regn og torden mere eller mindre hele sommeren. Vi har altid stillet borde og stole op i hele sæsonen fra april til oktober, og tilbyder således altid udendørs spisning, hvis du er I humør til dette. 

Vores gårdhave er gemt godt væk fra den ellers travle Mejlgade, og på en solskinsdag mener vi selv, at vi har en af byens hyggeligste spisesteder. Udendørs servering er derfor altid en efterspurgt vare blandt vores kunder, hvorfor vi forsøger, at være så imødekommende som muligt, med hensyn til reservationer mv. 

Spis udendørs i Aarhus

Ikke mange steder i Mejlgade tilbyder udendørs servering. Gaden er smal, og ikke mange restauranter her pladsen til at stille borde og stole op. Med vores gårdhave er Sct. Oluf derfor en af gadens få spisteder med udendørs servering – også undgår du endda larm og støj.